T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Mihrimah Sultan Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Keçiören Mihrimah Sultan Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Adres
UYANIŞ MAH. 1105 SK. ANKARA TİCARET ODASI İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 2B KEÇİÖREN / ANKARA
Vizyon
Kurumumuz, her engelli bireyin tek ve değerli olduğuna inanan, her engelli bireyin potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak, ilimiz ve ülkemiz genelinde bir Özel Eğitim Merkezi olmak için öğrencilerimizin özelliklerinin ve bireysel yeterliliklerinin merkez alındığı, kişisel farklılıklara duyarlı, bireyin gelişiminin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle desteklendiğine inanan, ailenin eğitim sürecine etkin katılımını sağlayan, bilimsel kriterleri kurum olarak ilke edinmiş, özel eğitim alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek alana yönelik farklı ve başarılı çalışmaları kurumumuzda uygulamaktır.
Misyon
Engelli çocukların, özelliklerine uygun ortamlarda, özel olarak yetiştirilmiş personelle, geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemleri uygulanarak, öğrencilerimizin temel öz bakım becerileri ve sosyal hayata mümkün olduğunca adapte olmalarını sağlamak için kurumumuzun tüm imkânları ile bu sürece aileleri de katarak çocuklarımıza bağımsız yaşam becerilerini kazandırmak, tüm gelişim alanlarındaki potansiyellerini en üst düzeye çıkararak, yaşadığı toplumda bir yer edinip toplumla bütünleşmesini sağlamak ve toplumun bağımsız bir üyesi olmaları ve kendi kendilerine yeter hale gelebilmelerini sağlamaktır.
KIZILAYDAN 481 NOLU EGO İLE
TAŞIMALI